Κέικ Ανάμικτο

Συστατικά:

– 2 φλιτζάνια αλεύρι
– 1 φλιτζάνι ζάχαρη DIAMANT
– 1/2 φλιτζάνι βούτυρο
– 1 φλιτζάνι γάλα
– 2 αυγά
– 1 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ
– Ξύσμα  λεμονιού
– Κακάο
– Βούτυρο για το ταψί

Χτυπάμε την ζάχαρη DIAMANT με το βούτυρο και τα αυγά. Μόλις αφρατέψει το μίγμα προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το γάλα και το ξύσμα λεμονιού. Φτιάχνουμε μία μαλακή ζύμη στην οποία μπορούμε να προσθέσουμε σταφίδες, ξηρούς καρπούς και γλασαρισμένα φρούτα.

Ρίχνουμε τη ζύμη σε ένα καλά βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί.

Ψήνουμε το κέικ για περίπου 45 λεπτά στο φούρνο στους 180-200° C. Απολαύστε το κέικ πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη.

Tip:  Εάν θέλουμε να έχει χρώμα η ζύμη, προσθέτουμε λίγο κακάο.