ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΨΗΣΙΜΟ

ΜΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΨΗΣΙΜΟ
  • Νοέ 22
  • 0

Υλικά:

– 400 γρ. λευκή σοκολάτα
– 50 γρ. ζάχαρη άχνη DIAMANT
– 4 κρόκους αυγών
– 600 ml κρέμα γάλακτος
– 4 γρ. ζελατίνης

 

Ζεσταίνουμε την μισή ποσότητα της κρέμας γάλακτος μαζί με την σοκολάτα σε μπέν μαρί, σε πολύ χαμηλή φωτιά. Η θερμοκρασία δεν πρέπει να υπερβεί τους  50 °C.
Χτυπάμε τους κρόκους αυγών με την άχνη ζάχαρη DIAMANT. Προσθέτουμε το μίγμα στη λιωμένη σοκολάτα. Επίσης προσθέτουμε τη λιωμένη ζελατίνη.
Χτυπάμε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και την ρίχνουμε στη σοκολάτα. Τοποθετούμε το μίγμα σε ποτηράκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν για 1 ώρα.

Leave Comments