Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Pfeifer & Langen – Παράδοση και ποιότητα για περισσότερα από 140 χρόνια.

1. Ιστορία

Οι βιομήχανοι Emil Pfeifer, Eugen Langen και Valentin Pfeifer από την Κολωνία ίδρυσαν την εταιρεία Pfeifer & Langen το 1870. Η περιοχή του Ρήνου σύντομα εξελίχθηκε σε κέντρο της σύγχρονης βιομηχανίας ζαχαροτεύτλων. Η Pfeifer & Langen κατατάσσεται σήμερα μεταξύ των σημαντικότερων παραγωγών ζάχαρης στην Ευρώπη, και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα άριστης ποιότητας, με τα brand names Diamant Zucker και Kölner Zucker.

2. Το σύμβολο του Καθεδρικού Ναού της Κολωνίας

Ακριβώς όπως ο καθεδρικός ναός υπηρετεί ως ένα ορόσημο της πόλης της Κολωνίας, οι δύο κώνοι ζάχαρης που απεικονίζονται στο λογότυπο της εταιρείας αντιπροσωπεύουν την ποιότητα και την αριστεία των σειρών προϊόντων Kölner Zucker και Diamant Zucker. Ο καθεδρικός ναός έχει παρουσιαστεί στο λογότυπο της εταιρείας από την αρχή, αλλά εξελίχθηκε και προσαρμόστηκε στο χρόνο.

3. Στοιχεία και γεγονότα

Έχοντας ιδρυθεί το 1870, Pfeifer & Langen έχει μια μακρά παράδοση και είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ζάχαρης στην Ευρώπη. Pfeifer & Langen εμπορεύεται μια ποικιλία από σπεσιαλιτέ της ζάχαρης με τα σήματα Diamant και Kölner.

Η Pfeifer & Langen εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Περίπου 140 χρόνια από την ίδρυση των εργοστασίων του Elsdorf (1871) και Euskirchen (1879), η εταιρεία άνοιξε το εργοστάσιο ζάχαρης Appeldorn (1977), απέκτησε και επέκτεινε το εργοστάσιο ζάχαρης Lage (1986), κατασκεύασε ένα εργοστάσιο στην Κολωνία / Σαξονίας Άνχαλτ (1993), απέκτησε συμμετοχή στο εργοστάσιο ζάχαρης Środa στην Πολωνία (1995) και ανέλαβε το εργοστάσιο ζάχαρης Jülich (2006).