Η SUGARTIA ιδρύθηκε το 2009, με στόχο να προσφέρει προϊόντα ζάχαρης υψηλής ποιότητας και σύγχρονων απαιτήσεων,

σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Ασφάλειας τροφίμων (Πιστοποίηση FSSC22000).

border

Η εταιρεία αποτελεί μέλος του πολυεθνικού ομίλου της Pfeifer & Langen, ο οποίος παραδοσιακά κατέχει ηγετική θέση στην Ευρωπαϊκή αγορά για περισσότερα από 150 χρόνια.

Sugartia
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, συσκευασία και εμπορία λευκής κρυσταλλικής ζάχαρης, καστανής ζάχαρης και ζάχαρης άχνης, εξυπηρετώντας αλυσίδες σούπερ μάρκετ και βιομηχανίες της χώρας.

Sugartia
Sugartia

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της SUGARTIA βρίσκονται δίπλα στον κεντρικό κόμβο Κ16 εισόδου της πόλης της Θεσσαλονίκης σε χώρο 15 στρεμμάτων και συνολικής στεγασμένης έκτασης 4.500 τ.μ. καθώς και στην Αθήνα, στην περιοχή Μαγούλα Αττικής. Επίσης η εταιρεία διαθέτει υποκατάστημα και γραφεία στη Σόφια της Βουλγαρίας, ενώ πραγματοποιεί πωλήσεις εδώ και αρκετά χρόνια στην αγορά της Κύπρου.

Sugartia
SUGARTIA

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Στοχεύοντας στη συνεχή ανάπτυξη και ισχυροποίηση της θέσης της εταιρείας και με γνώμονα την πολυετή εμπειρία και την εξειδίκευση των στελεχών της, η SUGARTIA συγκαταλέγεται στις ηγέτιδες εταιρείες του κλάδου της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται.

Η εταιρεία ανταποκρίνεται πλήρως στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της με άψογη εξυπηρέτηση και παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων.